Our Blog

ASUS TUF Sabertooth 990FX R3.0

Nedávno společnost ASUS představila další verzi své řady základních desek TUF (The Ultimate Force), tentokrát TUF Sabertooth 990FX R3.0, která opět nabízí řadu novinek. Jedná se o ATX desku s exkluzivním vzorem digitální kamufláže a zároveň první TUF desku, která přináší také ASUS Aura – vestavěné LED podsvícení některých částí. Ty jsou rozděleny do tří hlavních, jejichž barva a jas lze ovládat přes dodávaný software.
Zakládá se na chipsetu AMD 990FX/SB950 a je kompatibilní s procesory AMD na socketu AM3+. Přichází s patentovaným SafeSlotem, který vylepšuje upevnění PCI Express sběrnice, dále pak i s easy-view Q-LED světelným indikátorem pro jednoduchou analýzu bootovací sekvence.

mb
Samozřejmostí je osazení poslední verze USB 3.1 druhé generace (typ A a typ C) jakožto i TUF komponenty testované pro armádní použití. Obsahuje také nový Thermal Radar 2, který nyní podporuje spojenou kontrolu nad všemi připojenými ventilátory, a to i třeba ventilátoru grafické karty ASUS. Mnoho senzorů na desce umožňuje monitorování v reálném čase jak už samotné desky, tak všech klíčových komponent. Vylepšena byla taktéž použitá ochrana proti elektrostatickým nábojům (ESD Guard 2) na všech konektorech.
TUF desky jsou vždy pod náročným testováním, aby mohly předvést za všech situací naprostou spolehlivost. Tuto desku ASUS testuje při zahřívání na 95 °C a následném zmrazování do -45 °C.
Základní desky ASUS Sabertooth můžete vždy nalézt na našich stránkách. V případě zájmu Vám samozřejmě u nás na pobočce nebo na mailové adrese prodejna@optima.cz rádi poradíme.

Tags:

Tento web je postaven na moderních technologiích a je nutné používat moderní internetový prohlížeč. Prosíme aktualizujte si prohlížeč.