Our Blog

Bezdrátová sluchátka Sony MDR-1000X

Před nedávnem oznámila společnost SONY Electronics svá nová prémiová bezdrátová sluchátka MDR-1000X. Jakožto lídr v technologii rušení okolního šumu na trhu, vybavila i tato sluchátka touto jejich novou technologií. I díky tomu SONY označuje sérii 1000X jako svou současnou vlajkovou loď.
SONY do těchto sluchátek opravdu vložila množství vylepšení v oblasti zpracování signálu společně s adaptivním filtrováním signálu. Využívá hned několik senzorů a filtrů ke splnění nejlepšího možného výsledku při poslechu hudby. Ve zkratce je veškerá tato technologie nazvaná SENSE ENGINE 2.

 

1000x

 

O co možná nejlepší produkci zvuku se stará zesilovač S-Master HX ve spojení s bezdrátovým přenosem zvuku LDAC, který přenáší několikanásobně kvalitnější signál ve srovnání se současnou verzí Bluetooth. Další důležitou práci pak odvání převodník DSEE HX, který vytěží maximum z každého zdroje, ať již posloucháte klasickou MP3 nebo například i audio s kompresí ATRAC.

Zajímavou funkcí je také změna nastavení pouhým přejetím prstem po mušli sluchátka. Můžete tak upravovat například hlasitost či režim přehrávání (film, hudba, …). Nyní také posluchač nemusí sluchátka sundávat, ani když potřebuje komunikovat s okolím. Stačí pouze aktivovat “Ambient Sound Mode“ a hned uslyšíte okolní zvuky, jako byste žádná sluchátka ani neměli. To vše také pod záštitou SENSE ENGINE 2.

S aktivovanými veškerými funkcemi těchto sluchátek vydrží pak baterie na jedno nabití nějakých 20 hodin nepřetržitého provozu. Není ani třeba zdůrazňovat, že SONY k dlouhodobému nošení udělala také vše pro to, aby náušníky byly po celou dobu, co je máte na hlavě, komfortní.

Na našem e-shopu si můžete vybrat ze široké škály produktů. V případě zájmu Vám samozřejmě u nás na pobočce nebo na mailové adrese prodejna@optima.cz rádi poradíme.

Tags:

Tento web je postaven na moderních technologiích a je nutné používat moderní internetový prohlížeč. Prosíme aktualizujte si prohlížeč.